Sesampuree biologisch & rauw

koop & verdien 7 punten!

6,50

Halfvolle sesammoes

Rauw bereid

Biologisch

Uitverkocht

Biologische pure half volle sesampuree: bevat 100% sesamzaad uit de biologische landbouw. Sesamzaad is uitzonderlijk rijk aan mineralen en vitamines, een bron van plantaardige eiwitten. Ideaal voor in bereidingen en als spread . Gewicht: 280g


Perl’Amande is gevestigd in Oraison, in het hart van de Alpes-de-Haute-Provence, en produceert uitzonderlijke hoogwaardige biologische producten:

Perl’Amande biedt een rijke smaak en subtiliteit – een amandelmoes die niet vergelijkbaar is met de geroosterde versies… wacht niet te lang om alles te ontdekken!

De puree wordt gemaakt op basis van vruchten die geselecteerd zijn vanwege hun smaak en hun voedingswaarde. Ze zijn het resultaat van een procedé waarbij koud gemalen wordt met een molensteen waardoor hun natuurlijke eigenschappen behouden blijven.

De pasta is glutenvrij en is een natuurlijke energiebron, rijk aan plantaardige eiwitten, vetzuren, mineralen, aminozuren en vitamines. De puree van Perl’Amande kan zo gegeten worden of kan gebruikt worden in bereidingen in plaats van dierlijk vet en eiwit.

Deze smakelijke sesampuree is van nature lactosevrij, glutenvrij, zonder conserveringsmiddelen en geschikt voor vegetariërs.

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.