Pasted Graphic
Verpakt per 2 x 10 groene zakken
€ 9,00
Ben je het moe om om de haverklap een hele hoop groenten en fruit te moeten weggooien?
Debbie MEYER Green Bags ™ verlengt de levensduur van uw groenten, fruit en snijbloemen zonder het gebruik van chemische stoffen. Je kan gerust je voorraad groenten en fruit in huis halen, zonder je zorgen te maken over het snelle bederf of je kan de levensduur van je eigen vruchten en veggies verlengen.
Controleert vochtigheid en ontmoedigt: Schimmelvorming Bacteriën Rotting Afbraak

Debbie Meyer groene zakken ™
Hoe Debbie MEYER groene zakken ™ werken:
Fruit, groenten en bloemen geven ethyleengas vrij tijdens de rijping na oogsten of plukken. Ethyleengas versnelt de rijping, veroudering en rotting. Debbie MEYER Green Bags ™ absorberen en het verwijderen dit gas dramatisch en verlengen zo de levensduur van fruit, groenten en bloemen.
Debbie MEYER Green Bags ™ helpen om:
• geld te besparen door minder verspilling van voedsel
• zijn herbruikbaar tot 10 maal
• houden groenten en fruit langer vers

Debbie MEYER groene zakken ™ zijn ook ideaal voor: verse snijbloemen en verse kruiden!
Pasted Graphic 2Pasted Graphic 1Pasted Graphic 3
Bespaar geld door minder voedsel te verspillen
Groenten & Fruit blijven 3 tot 10 keer langer vers
Vermindert vitamineverlies tot maximaal 50%
Het werkzame bestanddeel van deze zakken is een natuurlijk mineraal.
Elk pakket bevat 20 zakjes (10 Large / 10 Medium)
Afmetingen: Grote zakken (17 "x 7,5") - Medium zakken (15,25 x 5,75 ") "De technisch meest geavanceerde plantaardige zak op de markt ..." - De Chicago Tribune "De zakken vertragen de rijping en houden levensmiddelen langer vers." - The New York Times Over de zakken Deze ingenieuze groene zakken bieden een natuurlijke manier om het enzym dat de productie van gassen veroorzaakt in groenten en fruit na de pluk, af te remmen. Debbie Meyer Green Bags zijn gemaakt van polyethyleen van lage dichtheid en bekleed met een fijne laag van natuurlijke klei (zeoliet) met een hoog vermogen om ethyleen gas te absorberen. (Wanneer producten rijpen, scheiden ze ethyleen uit, wat de rijping / rottingsproces versnelt). Met behulp van Debbie Meyer Green Bags kan men de levensduur van producten 3 tot 10 keer verlengen. Misschien is het zo moeilijk te vinden op deze kruidenierszaken, omdat ze te gebruiken, stelt u in staat om te bezuinigen op de verspilling van vruchten en veggies, wat resulteert in te kopen een stuk minder. Debbie Meyer Green Bags kan u helpen verlies van waardevolle producten voorkomen - geld besparen en tegelijkertijd helpen afval voorkomen. Green Bags kan een rol spelen bij het verlagen van uw ecologische voetafdruk omdat minder afval leidt tot minder kopen, en minder vaak naar de supermarkt en / of markt.

Hergebruik Debbie Meyer groene zakken Elke zak is de opnamecapaciteit van ethyleen 8-10 keer. Voor hergebruik, gewoon spoelen met water (geen zeep) en laat goed drogen (wij raden het draaien van binnen en van buiten te drogen) Na 8-10 gebruik raden we het hergebruik van de zak aan als een zak voor de productie van delen die u van plan bent snel te eten en / of die zijn niet vatbaar voor snelle afbraak. Het verminderen van etensresten - een beperking van broeikasgassen Voedsel afval produceert methaan (een broeikasgas) als het vergaat in stortplaatsen. Verlaag uw etensresten en u helpt dit gas beperken. Plus, door minder verspilling kan u ook helpen aan de daling van de energie en materialen die nodig zijn voor de productie, verpakking en vervoer van levensmiddelen - allen bijdragend tot de productie van broeikasgassen. In feite is in het Verenigd Koninkrijk alleen al het vervoer van levensmiddelen goed voor 25% van alle kilometers gereden door grote voertuigen! Gebruik van product tips:
Bewaar producten op een koele, droge en donkere plaats.
Combineer geen verschillende producten in dezelfde zak.
Wees er zeker van dat de zakken na elk gebruik grondig schoon en droog zijn.
Indien er te veel vocht aanwezig is, probeer wat vocht op te vangen met natuurlijke papieren handdoek of koffiefilter.

Verhaal achter de zakken Wetenschappers die in Antarctica op onderzoek waren zochten manieren om de versheid van het product te verlengen. Tijdens hun onderzoek, vonden ze een regio in Japan, waar voor duizenden jaren de boeren hun producten in de berg grotten bewaarden - met verbazingwekkende resultaten. De grotten zijn donker, consequent koel en droog. Maar het werd ontdekt dat de sleutel tot het behoud van de opmerkelijke eigenschappen van de grotten is een klei genaamd "oya,". De oya absorbeert de productie van ethyleen gas dat vrijkomt bij rijping en afbraak. Debbie Meyer Green Bags combineren oude kennis - duizenden jaren oud, met ruimtetechnologie voor het behoud van producten. En dat in een eenvoudige, groene zak. Cool Fact De werkzame stof in Debbie Meyer Green Bags wordt aanbevolen door het Amerikaanse ministerie van Landbouw in zijn handboek # 668 om de negatieve effecten van ethyleen gas op verse groenten en fruit te voorkomen.

arguments)};d=s.createElement(q);q=s.getElementsByTagName(q)[0]; d.src='//d1l6p2sc9645hc.cloudfront.net/tracker.js';q.parentNode. insertBefore(d,q)}(window,document,'script','_gs'); _gs('GSN-959130-F');