BioCultures Complex, 180 v-caps
Probiotica - € 29,00

10 miljard organismen per capsule
5 verschillende stammen
Vrij van gluten, zuivel en soja
Slechts één capsule per dag
Bevat geen pesticiden, herbiciden
180 capsules

Pasted Graphic

10 miljard actieve organismen met 6 verschillende stammen die van nature voorkomen in het spijsverteringsstelsel.

•    Bevat geen gluten, zuivel of Soja
•    Geen pesticiden of herbiciden
•    Geschikt voor vegetariërs
•    GMO-vrij

Probiotica zijn voedingssupplementen in de vorm van levende bacteriën die van nature in de darm voorkomen. Als ze in adequate hoeveelheden worden ingenomen hebben ze een effect op hun gastheer, de mens.

De betere probiotica supplementen zijn samengesteld uit verschillende bacteriesoorten en –stammen. De verschillende soorten en stammen hebben namelijk ieder een verschillende, maar synergetische werking. Hierdoor hebben de beter samengestelde producten een breed spectrum effect. Naast de verschillende stammen zijn ook de hoeveelheid organismen per capsule erg belangrijk voor de werking. Omdat er ongeveer honderdduizendmiljard bacteriën in de darm voorkomen zijn er ook miljarden organismen, Colony Forming Units (CFU), per capsule nodig om enig effect te hebben. Aantallen in slechts miljoenen per capsule zijn niet voldoende.
Probiotic Complex heeft een verhoogde impact op de blijvende acceptatie van de enten in de darm.

Dit Probiotisch Complex is een bijzonder goed samengesteld product en bevat een breed spectrum van maar liefst 5 verschillende stammen, met een totaal van 10 miljard actieve organismen per capsule. De bacteriën in Probiotic Complex kunnen de zeer zure omgeving van de maag weerstaan waardoor alle probiotische bacteriën levend aankomen in de darmen. Iedere bacteriestam is zorgvuldig gefilterd uit voedselbronnen en zijn vrij van gluten, zuivel en soja.


10 miljard CFU's* (Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus salivarius, Bifidobacterium bifidum, Streptococcus thermophilus) , microkristallijne plantaardige cellulose, L-leucine, silica.

Allergenen: Bevat geen bekende allergenen: soja, tarwe, gluten, lupine, pinda's , selderij,  mosterd, noten, sesam, koemelk, ei, vis, schaaldieren, schelpdieren of weekdieren.
Vegetariërs & veganisten:
Geschikt voor vegetariërs en veganisten
100% natuurlijk, Biologisch, Geschikt voor veganisten, Geschikt voor vegetariërs, GMO vrij, Lokale ingrediënten, Vrij van allergenen, Vrij van gluten, Vrij van pesticiden en herbiciden, Vrij van soja, Vrij van zuivel
Gebruiksaanwijzing
Neem 1 of meerdere capsules per dag bij een maaltijd

Ingrediënten per dosering:

Inhoud: 180 Capsules

Dit product is gecertificeerd glutenvrij door QAI, Vegetarisch, Getest op Bestrijdingsmiddelen herbiciden, Soja, NON GMO,
Probiotisch Supplement, kolonievormende eenheden
% Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (ADH) niet vastgesteld / dagelijks één tot twee capsules, bij voorkeur bij het ontbijt
Werkzaamheid Gegarandeerd tot de vervaldatum
BioCultures Complex heeft 5 stammen, zodat de kans groot is dat je in staat bent om je darmflora volledig te herenten - sneller en met meer gevarieerd nestelingsvermogen (shotgun methode).
arguments)};d=s.createElement(q);q=s.getElementsByTagName(q)[0]; d.src='//d1l6p2sc9645hc.cloudfront.net/tracker.js';q.parentNode. insertBefore(d,q)}(window,document,'script','_gs'); _gs('GSN-959130-F');