Just Barley

52690 Just Barley

(niets anders dan gerstgras!)

“Door het gebruik van een evenwichtig aandeel van zuiver voedsel zoals Just Barley™, dat van nature een rijke bron is van bladgroen (chlorofyl), sporenelementen en enzymen die noodzakelijk zijn voor het leven en die de mogelijkheid verschaffen om de zuurgraad van het lichaam bij te stellen, kan een betere bloedsuikerspiegel worden bereikt en tal van ziekten worden voorkomen, en zo ook een gezonder leven worden bereikt. Deze vitale nutritiënten zijn een noodzakelijk onderdeel van volwaardige voeding. Just Barley™ werd recent gelauwerd met het ‘seal of Approval’ (goedkeuringslabel) als een heilzaam voedingsmiddel dat voor diabetici geschikt is. / Diabetes Resources Center
Twee theelepels van Just Barley™, gemengd met uw geliefde drank of water kunnen potentieel het immuunsysteem verbeteren en helpen in de strijd tegen ziekte. “De wonderlijke genezingskracht van Groene Supervoeding” leert u alle voordelen die deze krachtige voeding kan bieden. Hoe het bijdraagt tot een betere weerstand, een beter uithoudingsvermogen, de vertering bijstaat in zijn werk, en een essentieel fundament geeft voor de voeding van diabetici. 100 % zuiver, gecertificeerd organisch gedroogd gerstgrassap. Just Barley™ kan ook uw leven veranderen !!
Het Amerikaanse Diabetes Resources Center gaf in 1999 een boek uit rond Just Barley™ Just Barley™ is geen medicament. De gestelde feiten zijn niet door het F.D.A. bestatigd.

Green Kamut en Just Barley zijn levende, natuurlijke en krachtige, en gewaarborgd organisch geteelde voeding, geproduceerd uit het geperste sap van jong gerstgras of kamut- en alfalfasap met een hoogte tussen 20 en 30 cm.
Eenmaal het sap van zijn vezels werd ontdaan, wordt het zeer kwetsbaar en onstabiel tengevolge van oxidatie en ontbindende enzymatische werkingen. Om het sap te stabiliseren en te bewaren, wordt het snel gesproeidroogd. Het product bevat geen enkel conserveringsmiddel.
Gesloten bewaart het product minstens twee jaar. Eenmaal geopend moet het droog en na gebruik goed afgesloten bewaard worden. Dankzij het toepassen van een speciale sproeidroogtechniek wordt het sap gedroogd op kamertemperatuur, binnen de 2 seconden. Dankzij het niet verhitten en niet op invriezen berustend proces, worden alle voedingsstoffen maximaal behouden, zonder enige beschadiging in hun natuurlijk complex en samenhang. Het resultaat is een helder groen poeder dat rijk is aan vitamines, mineralen, levende enzymes, chlorofyl en eiwit.

Green Kamut en Just Barley hebben een basische pH, een belangrijke antidote voor onze hoge zuuroverschotten, tengevolge van de westerse geconcentreerde voeding. We kunnen dus stellen dat Green Kamut en Just Barley een belangrijke hulp bieden bij het ontzuren van het lichaam, bij het herstel van een goede stofwisseling en het herstel van de reinigingsmechanismen. In tegenstelling tot drugs of medicatie, hebben Green Kamut en Just Barley geen schadelijke neveneffecten. We kunnen het dagelijks gebruik ervan aanbevelen aan gezonde mensen om hun gezondheid te verbeteren en in optimale conditie te blijven. Aan mensen met verzuringsklachten, zoals reuma en alle andere chronische degeneratieziekten, raden wij het dagelijks gebruik ervan aan, in combinatie met chlorella en/of andere zeer basisiche groene voeding. Eén lepel Green Kamut of Just Barley bevat minder dan 20 calorieën. De helder groene kleur van Green Kamut en Just Barley is het natuurlijke chlorofyl, zonder enig kunstmatig kleur- of smaakmiddel. Alles in dit product is zo ontwikkeld dat van toxiciteit geen sprake kan zijn, en dit vanaf de landbouwtechnieken tot en met de verwerking.

Omdat Green Kamut en Just Barley evenwichtig, natuurlijk groen voedsel is van de hoogste kwaliteit, helpt het het lichaam evenwicht te vinden en brengt het lichaam in de beste conditie om zichzelf te genezen en te reinigen. Het gebruik van gezonde, levenskrachtige voeding helpt om gezonde cellen te bouwen, wat resulteert in gezondheid en herstel van de genezende krachten. Het gebruik van dit vitaliserende voedingsmiddel kadert in het "GezondeCellenPlan", een programma dat uitgaat van de sanering van het cellenleven als énige natuurlijke basis voor het herstel van de natuurlijke gezondheid. Als u iets geleerd hebt hoe gezondheid gerealiseerd wordt, zult u begrijpen waarom men niet gezond zijn als het lichaam in zijn kleinste structuren vervuild en verzwakt is. Zelfs al weten we dat de kleine hoeveelheden waarin Green Kamut en Just Barley worden gebruikt misschien miniem weinig lijken in het geheel van de voeding, toch volstaat het om er gebruik van te maken, om het verschil zelf te ervaren. Dat verschil wordt niet gemaakt door de mineralen en vitamines die dit product bevat, en die we ook niet onderschatten, maar de combinatie ervan met een zeer hoge dosis enzymen en plantenstoffen, waarvan de betekenis voor de gezondheid langzaam duidelijk begint te worden.

Vandaag besteld - morgen geleverd.

arguments)};d=s.createElement(q);q=s.getElementsByTagName(q)[0]; d.src='//d1l6p2sc9645hc.cloudfront.net/tracker.js';q.parentNode. insertBefore(d,q)}(window,document,'script','_gs'); _gs('GSN-959130-F');