Green Kamut

52693 Green Kamut ·
sap van oertarwegras - uit de wieg van de beschaving
(
nieuwe naam Heirloom Wheatgrass)

biologisch van Pure Planet
Als je zoekt naar de krachtigste bladgewassen in de natuur, vind je de grassen van granen, een groep van unieke planten die zo rijk voorzien zijn van een breed spectrum aan voor de voeding belangrijke substanties, dat er dikwijls naar verwezen wordt als de multivitamins van de natuur. Pure Planet biedt twee niet gepasteuriseerde graangras-sappen aan in poeder, gegroeid in organische grond, uit organische zaden, en gebruik makend van de strengste regels voor de biologische landbouw en verwerking. Gekweekt in de zuivere koele lucht van de Amerikaanse hooglanden, onder een stralende zon, die hun uitzonderlijke inhoud versterkt. In tegenstelling tot grassen, gekweekt in schalen, kunnen deze in volle grond gekweekte grassen, zich krachtig bewortelen, om meer mineralen te absorberen, zodat u daarover kunt beschikken. Er is geen sprake van vulmiddelen, geen zoetstoffen, geen enkele vorm van additieven, in onze graspoeders, en dat is waarom deze gedroogde sappen zijn :

 • USDA Certified Organic

 • Gegarandeerd Kosher / certificaat van Kashrus Laboratories

 • Gelauwerd door de Diabetic Resource Center’s / goedkeuringszegel

 • Zonder gist, zonder soja, zonder maïs, maltodextrine, bruine rijst noch toegevoegde suiker

Kamut is een niet gehybrideerd oer-graangras met zeer oorspronkelijke kwaliteiten. Deze kwaliteiten onderscheiden het zelfs van tarwe, terwijl ook in het gras daarvan de sporen merkbaar zijn. Kamutgras wordt hier samengebracht met alfalfasap (35%).
Het is het zuiverste product op de markt : zonder enig vulmiddel : geen maltodextrine, rijst of rijstvezels, zonder grasvezels of andere niet werkzame stoffen.
Gedroogd aan 28°C en van begin tot het einde organisch geteeld en verwerkt volgens de strengste normen.

Green Kamut is de topper uit ons aanbod van gezondheidsproducten.


Uit de wieg van onze beschaving : een oude verloren voeding weer ontdekt :
de nieuwste en tegelijk meest oorspronkelijke groene voeding.
100 % gedroogd sap van jonge bladeren van kamut (65%) en alfalfa (35%)
Eén portie (1 gram) Green Kamut® is een equivalent van 33 ml. vers geperst tarwegrassap of een heel grote portie diepgroene bladgroente (120 gram).

100 % sap : GEEN vulmiddelen, hulpstoffen, zetmeel of dextrine
100 % RAUWKOST-KWALITEIT : de levendige kwaliteit van de enzymen, vitaminen en mineralen blijft behouden.
Gegarandeerd biologisch verbouwd en verwerkt.
Een uitgelezen bron van alle inhoudsstoffen van groene sappen.
Eenvoudig te gebruiken : in water of sap oplossen en opdrinken
Twee ingrediënten van de hoogste voedingsfysiologische betekenis : 65 % kamutblad en 35 % alfalfasap en niets méér !
Omgevingsvriendelijke verpakking in glazen flessen, die voldoende bescherming bieden tegen lichtinval.
SNELLE EN GEZONDE "FAST-FOOD" !

Verpakking :

** Green Kamut (kamutgras- en alfalfasap): in poeder, verpakt in PET potten met 90 dosissen (1 dosis = 2 koffielepels) - goed voor normaal gebruik van ± 90 dagen

** Green Kamut (kamutgras- en alfalfasap): in capsules (VEGGICAPS), verpakt in PET potten met 240 capsules / gebruik: 3 à 6 p.d.
        Het belang van sap
        We hebben ontdekt dat de snelste weg om de immuniteit te herstellen en het lichaam in zijn gezonde staat te brengen, gebeurt dankzij het drinken van rauwe groentesappen (denk bv. aan een sappen-kuur).
        Groentesappen kosten het lichaam noch energie, noch inspanning en vergelijk je bijna met (natuurlijke) intraveneuze voeding. Binnen enkele minuten zijn de voedingsstoffen in de bloedstroom en voeden de cellen en het immuunsysteem.
        Green Kamut en Just Barley zijn puur gedroogd sap
        In de lijn hiervan past het gebruik van Green Kamut en Just Barley, waarin het geconcentreerde sap van jong kamut- of gerstgras is opgeslagen, met behoud van alle kwaliteiten en zijn totaliteitsprincipe, enzymen inclusief.
        In onze snelle, jachtige wereld, doen velen niet de moeite om zelf dagelijks sap te extraheren uit rauwe groenten, maar het is zeker mogelijk voor hen om steeds Green Kamut en Just Barley bij de hand te hebben.
        Verwerp kunstmatige voedingssuppletie
        Green Kamut en Just Barley is voeding van de allerhoogste kwaliteit. Wij menen dat het gebruik van Green Kamut en Just Barley voor velen een versterking van het lichaam kan zijn, die naast een levende voeding zorgt voor de volledige beschikbaarheid van alles wat het organisme behoeft. Toepassingen van deze voeding zijn er zowel bij zieken als bij gezonden, bv. als ondersteuning van de geestelijke functies van managers, zenuwlijders, gestresseerde personen; bij zwangerschap en borstvoeding, bij intense sportbeoefening enz.         Vandaag besteld - morgen geleverd.

         arguments)};d=s.createElement(q);q=s.getElementsByTagName(q)[0]; d.src='//d1l6p2sc9645hc.cloudfront.net/tracker.js';q.parentNode. insertBefore(d,q)}(window,document,'script','_gs'); _gs('GSN-959130-F');