chlorella
groene dag chlorella

Chlorella is een veilig groen voedingssupplement
 • Chlorella is een uniek en natuurlijk én veilig voedingssupplement dat door jong en oud kan worden gebruikt.
 • De dagelijkse voeding is immers steeds meer aan allerlei bewerkingen onderhevig en verliest  aan voedingswaarde.
 • Regelmatige stress en onregelmatige werktijden, te snel of vaak buiten de deur eten, en te weinig uitgebalanceerd voedsel. Het is allemaal van invloed en het doet de weerstand tegen ziekte afnemen.
 • Aanvulling met natuurlijke, complete vitaminen, aminozuren en mineralen is dan noodzakelijk.
 • Het suppleteren met gesynthetiseerde producten die supergedoseerd worden, kan men beter vermijden.
 • Herbomont adviseert om voeding en voedingsstoffen niet te zien als geïsoleerde delen, maar als een complexe samenhang in een bepaalde verhouding.
 • Daarom is voedingsaanvulling met het beste van de voeding zelf te verkiezen boven chemische suppletie.
 • In Chlorella zijn deze elementen in een zodanige verhouding aanwezig, dat dit alleen al uniek mag worden genoemd.
 • Maar Chlorella bevat ook nog eens bijzondere stoffen als Chlorophyl (bladgroen), Chlorella Groeifactor (CGF) alsmede RNA en DNA.
 • Dit alles wordt niet kunstmatig samengevoegd, maar als een natuurlijk, organisch geheel aangeboden, zodat het  lichaam er wel raad mee weet!

Zomer of winter ? Altijd in conditie
Om jong en fit te blijven mag Chlorella dagelijks worden aanbevolen.  Als de R in de maand komt, is Chlorella een betere steun dan eender welk prikkelmiddel om de weerstand weer in een optimale conditie te brengen, en dat omdat het de meest complete voeding is.  Gedurende 2 maanden een dosering van 3 x daags 2 tabletten zal de najaarsmoeheid beslist minder kans geven.  Bij het regelmatig of intensief beoefenen van sport, mag Chlorella permanent worden gebruikt, waarbij de dosering, afhankelijk van de inspanning, kan worden opgevoerd tot 3 x daags  6 tabletten (x 250 mg).  Vegetariërs kunnen zich met Chlorella dagelijks van voldoende voedingswaarden verzekeren, diverse vitamines, proteïnen en ijzer.
Ouderdomsklachten
Veel klachten kunnen worden samengevat onder ouderdomsklachten, of verergeren en overlappen elkaar door de gevolgen van ouderdom.  Bij het afnemen van de lichamelijke en geestelijke vitaliteit spelen bloedsomloop, doorbloeding en afvoer van afvalstoffen een grote rol.  De spijsvertering wordt minder en de darmen krijgen het meer te verduren, zo ook het stelsel van nieren, blaas en urinewegen.  Bovenal werkt het proces van celdeling in een geleidelijk versnellend tempo veroudering en verlies aan vitaliteit in de hand.  Om de processen van ouderdom te vertragen mag Chlorella duurzaam worden gebruikt in een dagelijkse dosering van 2 x 10 tabletten.

HOE GEBRUIKT MEN CHLORELLA ?
De dagelijkse dosis verschilt van persoon tot persoon en varieert in het algemeen tussen 5 à 30 tabletten drie maal per dag of 1 tot 2 maal per dag een afgestreken koffielepel in een drank of in het eten.
- CHLORELLA kan in één dosis ingenomen worden op eender welk moment van de dag, voor of na een maaltijd, of opgelost in een smoothie of soep. Het kan zelfs in om het even welke maaltijd verwerkt worden.
- Men kan ook CHLORELLA innemen in de vorm van een kuur van één tot drie maanden. De ervaring leert dat CHLORELLA snel werkt bij sommige aandoeningen. In andere gevallen is de werking pas na enkele weken merkbaar.
 • CHLORELLA heeft geen verslavend effect, zelfs niet na vele tientallen jaren dagelijks gebruik.
 • Wij herhalen dat CHLORELLA geen geneesmiddel is, maar een alg en kan gezien worden als een gewaardeerd onderdeel van de voeding !
 • Het is meer bepaald een eencellige micro-alg, hoofdzakelijk in Taiwan gekweekt, waar de uitzonderlijke klimaatomstandigheden de productie van heel zuivere CHLORELLA bevorderen.

Noteer dat de toevoeging van chlorella een veiligheidsmarge biedt in de voeding, maar de gevolgen van een onjuiste voeding niet compenseert.


In poeder of tabletten,
200, 330 of 500 gram (500 gram = vacuum pack)

chlorella
Biophyto / Organic chlorella
broken cell chlorella pyrenoïdosa / tabletten van 200 mg.
Poeder Tabletten
200 gram 25 € 200 gram 29 €
330 gram 39 € 330 gram 45 €
500 gram* 49 €* 500 gram* 59 €
 • = vacuumpack
Organic chlorella
broken cell chlorella vulgaris / tabletten van 500 mg.
Tabletten
300 gram / 600 tabletten 30 €
1000 gram /2000 tabletten 72 €> 100% Pure biologisch geteelde Chlorella pyrenoidosa.
> Geavanceerde beschermingsmethode voor het behoud van meer dan 85% van de chlorella voedingsstoffen voor betere en grotere absorptie.
> Gepatenteerde methode voor het breken van de celwanden
> De best smakende en voedingsrijke chlorella.
> Verpakking: tabletten van200 mg; 1000 (glas)- 1650 (pet pot) - 2500 (vacuum pack) tabletten per verpakking
of 200, 330 of 500 gram in poeder
BioPhyto Organic Chlorella Pyrenoidosa

Vandaag besteld - morgen geleverd.

chlorella1chlorella3chlorella5chlorella2arguments)};d=s.createElement(q);q=s.getElementsByTagName(q)[0]; d.src='//d1l6p2sc9645hc.cloudfront.net/tracker.js';q.parentNode. insertBefore(d,q)}(window,document,'script','_gs'); _gs('GSN-959130-F');